Bamic
Zarin Porslin Industries
Vi som har startat Bamic älskar mat, och älskar god mat som serveras på vackra serviser.
Vi tycker att mattallriken är oerhört viktig för att man skall kunna njuta av den utsökta maten till 100%. Vi tycker dessutom att alla skall kunna njuta av den utsökta maten. Därför har vi startat Bamic. Därför har vi börjat importera porslinsserviser av högsta kvalité för överkomliga priser från Zarin. Zarin Porcelain Industries i Iran har höga krav på sig. Över 70 miljoner Iranier och ytterligare många miljoner människor i mellanöstern har höga krav på sina matserviser. Zarin är ett av de få företag som uppfyller de höga kraven.

Förverkliga din dröm nu och köp en servis från Bamic!

Om produkten och Zarin

Zarin Porslin Industries i Iran med en bakgrund av mer än 130 års erfarenhet av keramik och porslinstillverkning, anses vara en av de mest tekniskt avancerade porslinstillverkarna i världen. Det är därför som Zarin har kunnat exportera sina produkter till över 20 länder, däribland Sverige, Kanada, Italien, Tyskland, Spanien, Frankrike, England, Holland, Turkiet, Ryssland och Indien.

Zarin Porslin kännetecknas av utmärkt kvalité, hög temperaturtolerans, resistans mot syror och mekaniska skador och rekommenderas för användning i diskmaskiner och mikrovågsugnar. Zarins porslinsserier (t.ex. Vinci, Quattro, Italia F, Allegro och Zarins barnserie) passar för många olika smaker från traditionell till modern samtida som uppnår världsklass.

Zarin Porslin Industries lyckats erhålla ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 från TÜV NORD samt CE-certifikat.

Varför utmärks Zarin Porslin av hög kvalité?

En hälsosam kost är inte bara baserad på bra näringsriktig mat, utan kräver också lämplig och säker förvaring och servering. När det gäller säkerhet anses fint och hårt porslin vara den mest tillförlitliga, jämfört med glas, metallbehållare, plast och andra syntetiska material.

Bland olika sorters hårt porslin, anses de som är dekorerade med inglaserat mönster vara mest hygieniska. Denna metod, med hög temperatur förbränning (1200 -1400 C), gör att glasyren smälter och färgen tränger in i det glansiga lagret, vilket ger produkten en glänsande, bländande och slät yta. Dessutom skyddas färgen av glasyrbeläggningen vilket gör den 100% säker att använda i diskmaskiner. Du kan också använda inglaserade dekorerade objekt utan guld och platina i mikrovågsugnar.

Gilla och flj oss ocks p Facebook Gilla och följ oss också på Facebook

Kundtjänst: 072-370 79 79

Kontakt: info@bamic.se